BENVINGUDA DE MOSSÈN HERNAN


 
Déu vos guard

 

Estimats germans, és bastant difícil presentar-se hom mateix, però no volia deixar passar la oportunitat per dir unes paraules a l’inici de la meva tasca com administrador d’aquesta parròquia. Vaig néixer a Veneçuela l’any 1974 i fa 15 anys que vaig venir amb els pares i les germanes a viure a Terrassa. Em van ordenar prevere a l’octubre de 2015 i aquesta és la primera parròquia que se m’encomana com a administrador parroquial. Durant el temps del seminari vaig col·laborar a la parròquia del Sant Esperit de Terrassa, la nostra Catedral; posteriorment vaig servir com a diaca a Sant Esteve de Granollers, i des de l’ordenació presbiteral, com a vicari a la Mare de Déu de Fàtima de Granollers i a Sant Félix de Canovelles, així com també d’adscrit a Santa Agnès de Malanyanes aquest darrer any. Aquests darrers tres anys he tingut el goig de estudiar la llicenciatura en Dret Canònic, que espero acabar aquest any, amb l’ajuda de Déu.

Arribo a l’Ametlla amb molta il·lusió, agraït a Déu per l’encàrrec de pasturar aquesta parròquia, que haig de compartir amb alguns dies de treball a la Cúria Diocesana. Agraeixo la acollida que he rebut ja aquests dies que he començat a conèixer a alguns de vosaltres. Voldria agrair també a tots els col·laboradors de la parròquia per la seva ajuda; aquesta dedicació i esforç que feu, ofert a Déu amb amor, no quedarà sense recompensa. Ara s’obre per a tots nosaltres un temps de adaptació mútua en el qual us prego la vostra compressió i que ens ajudem tots a continuar les activitats parroquials i a créixer en santedat. Perdoneu els inconvenients que pugui haver deguts a aquesta transició, us agrairé sempre que em comenteu qualsevol tema que calgui; estic a la vostra disposició.

Finalment, vull convidar-vos a posa la parròquia, les nostres famílies i la nostra vida sota l’esguard de la Mare de Déu, ella és sempre un camí segur per a arribar a Jesucrist; ella ens ajudarà a trobar en Ell el sentit de tota la nostra vida, de tot el que fem i som; ella ens ajudarà en aquest camí per a conèixer més a Jesucrist, estimar-lo i donar-lo a conèixer i estimar a tots els que ens envolten.

 

Mn Hernán Urdaneta